Välkommen till Pocher.se!

.
Du har kommit till Svenska Pocherakademiens webbplats om den italienska modelljärnvägstillverkaren Pocher.  Pocher var verksamma under 50-60-talet och hade många svenska vagnar i sitt utbud. Här kommer du att kunna läsa om dem och övriga modeller i sortimentet. Vi fyller hela tiden på med innehåll, så återkom ofta. Ställ gärna frågor eller kommentera inläggen.

3 svar på ”Välkommen till Pocher.se!

 1. Hej! Jag en ny MJ:are med ett 30 tal Pocher godsvagnar som jag kör på min anläggning men behöver både byta hjul och koppel på några av vagnarna! Kör DC och code 83. Är det någon av er som kan tipps mig var jag kan få tag i sådana tillbehör/reservdelar eller hos vem?
  Vänligen
  Hans Kretz

 2. Hej Hans!
  Ledsen för sent svar men vi har haft sommarlov några månader. Vi kontaktar dig via mejl angående din fråga.

  Hälsningar
  Christoffer

 3. Hej,

  Jag har en Rivarossi 2095. FruktNorlin SJ 42805 Gus.
  Den är utrustad med märklinkoppel och ligger i en röd Rivarosikartong. Det finns ingen Pochermärkning på underredet endast made in Italy samt en Rivarossilogga. Mellan vilka år tillverkades vagnen och vad har den för likheter med Pochers variant. Tacksam för svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *